care and service

Ferrari Engine
Als het even niet meezit...

Tijdens een meerdaagse autorit, road trip of rally komt het aan op mens en materieel. Natuurlijk heeft de equipe er alles aangedaan om de auto in top conditie te krijgen maar het blijft techniek en ja er kan natuurlijk altijd iets misgaan!

Cars & Caviar heeft de service aan haar deelnemers hoog in het vaandel staan, vandaar dat er ook een gekwalificeerde monteur in ons service team aanwezig is. Wij zorgen ervoor dat je hoe dan ook altijd weer thuiskomt! Heb je tijdens de rally pech dan is het repatriëren van equipe en auto naar het hotel vanzelfsprekend. Zie hiervoor ook onze voorwaarden*! 

De organisatie is gedurende het gehele event je vraagbaak voor alles! Indien er een dokter nodig is bel het centrale nummer!  (altijd vermeld in het roadbook) Maar ook voor alle andere zaken waar je tegenaan loopt staan wij dag en nacht met raad en daad voor je klaar!

*lees hier onze voorwaarden

Cars & Caviar Bagage Pickup Service


cars & caviar bagage service

Elke equipe kan indien gewenst gebruik maken van onze bagage pickup service. De service bevat het ophalen van je baggage op de dag vóór vertrek. Je bagage zal rechtstreeks naar het eerste hotel gebracht worden. Je bagage wordt vervolgens dagelijks getransporteerd naar de volgende stay. Na de finish nemen wij de bagage weer in en brengen deze naar het opgegeven adres! Vul vanaf 1 augustus hieronder je gegevens in om gebruik te maken van onze bagage pickup service

Bagage Pickup Service

Fields marked with * are required

voornaam | achternaam
Alleen als het adres afwijkt van oppikadres!
“The luck thing – really there’s no such thing as good luck. It’s good preparation and hard work”

Bruce McLaren