l'Avventure Monza F1 2018 is alweer historie! Een geslaagd rally-event hebben wij op 4 september 2018 afgesloten! Zinderende passen, prachtige vergezichten, mooie lunchplekken en hotels en last but not least een geweldige F1 ervaring in Monza!

MAX VERSTAPPEN: "RACEN OP MONZA ALTIJD BIJZONDER"

En zo hebben onze deelnemende equipes het ook ervaren! Een schitterend schouwspel!


l'Avventure Monza F1


Woensdag. De ‘day before’! De auto is nagekeken, de koffers zijn gepakt en ja als je bolide wat krap is, vooral met de kap open of doordat er veel bruut motorvermogen in de 'kofferbak' ligt maak dan gebruik van de unieke Cars & Caviar Bagage Pickup Service. Wij halen je bagage op aan het opgegeven adres en we zorgen ervoor dat je s'avonds in het eerste hotel weer gelukkig herenigd wordt met je dierbare spullen! Hoe je dat regelt lees je hier: care & service


Donderdag. De equipes verzamelen zich aan het eind van de ochtend ergens in de regio Hessen, op het vertrekpunt van de l'Avventure Monza F1 rally! We gebruiken samen de lunch, een ontspannen gelegenheid om met elkaar kennis te maken! Na de lunch volgt de eerste briefing van Cars & Caviar voor l'Avventure Monza F1 rally. De deelnemers ontvangen het roadbook voor de eerste dag en alle verdere rally-benodigdheden. Nog vragen? Geen vragen,... het moment is aangebroken en de l'Avventure Monza F1 rally gaat van start! De equipes starten met een korte interval en via een schitterende route van ongeveer 400 km gaan we op weg naar onze eerste stay!


Vrijdag. Na een goed diner, gezellige nazit en vooral een ongestoorde nachtrust gebruiken we gezamenlijk een stevig ontbijt als voorbereiding op de pittige rit van dag 2. De equipes ontvangen een ‘vers’ roadbook en de briefing. We starten op volgorde van de binnenkomst op dag 1! Via uitdagende passen en landen rijden we Noord Italië binnen. Zoals al gezegd is Jan Berkhof onze deskundige rally uitzetter, de beste garantie voor een bijzondere en uitdagende rit!
Op een inspirerende plek gebruiken we gezamenlijk de lunch en wisselen we onze eerste ervaringen uit! De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel, lekker eten en een goede nachtrust!


Zaterdag. We starten bijtijds en via een interessante route door Noord Italië komen we in Maranello terecht. Hier bevinden we ons in het 'rode' hart van Ferrari en brengen we een bezoek aan het beroemde Museo Ferrari.Een prachtige gelegenheid om vast in de Formule 1 sfeer te komen! Na onze kennismaking met het steigerende zwarte paardje de “cavallino rampante” vervolgen we onze rit en belanden uiteindelijk in Milaan. Milaan zal voor de komende twee dagen onze uitvalsbasis zijn voor ons bezoek aan de Formule 1!
Nu de auto’s geparkeerd zijn tijd voor een aperitief en een heerlijk diner! Tot slot slapen en dromen van brullende motoren en lucht van verbrand rubber als voorbereiding voor zondag!


Zondag. Monza is vandaag 'the place to be'! Voor autofanaten is de "Autodromo Nazionale Monza" een heilige plek die je minstens eenmaal bezocht moet hebben.
Zondagsrust voor onze eigen bolides! De equipes worden na een uitgebreid ontbijt opgehaald door onze Formule 1 shuttle! We gaan onder begeleiding van onze host/hostess rechtreeks naar het circuit om sfeer te proeven. In de middag verlaten we het circuit om de inwendige mens kennis te laten maken met de gastvrije cucina italiana! Na het diner snel weer terug naar het circuit voor het ultieme hoogtepunt: de Grand Race, de Formule 1! Vanaf de 'Laterale Destra Grandstand 26a', de overdekte tribune met videoscherm tegenover de pits, zijn we getuige van de indrukwekkende Formule 1 race! Tijdens een gezellig avondprogramma in Milaan wisselen we onze opgedane ervaringen uit!


Maandag. We gaan weer op weg! Jan Berkhof houdt ons bij de les met zijn laatste roadbook voor deze rally! We rijden noordwaarts via een schitterende route en diverse adembenemende passen. Een gezellige lunch breekt de pittige rit in de middag. We vervolgen onze route naar de laatste stay en stilletjes aan komen we zo alweer wat dichter bij huis!

Een uitdagende rally dag sluiten we af met het uitwisselen van mooie verhalen tijdens een gezellige ‘laatste avond party’!


Dinsdag. Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn. Het betekent hier het einde van l’Avventure Monza F1 2018 Rally. Cars & Caviar zwaait de deelnemers uit en wij hopen dat iedereen met veel plezier terug kan kijken op een geslaagde road trip! Indien besteld zorgt onze Bagage Pickup Service er weer voor dat de bagage op woensdag keurig terug is bij de rechtmatige eigenaren!