Onze Partners


Avia Weghorst onze Twentse brandstoffen specialist!
AVIA International bestaat uit meer dan 80 zelfstandige onafhankelijke oliebedrijven in 14 West-Europese landen met een netwerk van bijna 3.500 tankstations in Europa die voorzien zijn van de bekende AVIA vlag!  Onder het motto ‘AVIA is anders’ biedt AVIA al haar klanten om die reden een uitstekende service gecombineerd met competitieve brandstofprijzen. AVIA brandstoffen zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit en voldoen ruimschoots aan alle door de overheid gestelde normeringen. Onze benzines zitten ver boven de NEN-EN 228 norm en dragen zo bij aan een hele lage CO2-uitstoot, schone motor en verlengen de levensduur van de motor.
Cars & Caviar  is gelukkig om een specialist als partner te hebben, de paardenkrachten verdienen het beste!

Jan Berkhof, solide garantie voor een geslaagde autorally! 
Jan Berkhof (oud Nederlands rallykampioen) heeft zijn sporen verdiend in de rallysport. Eerst met snelheidsrally’s en later met het rijden van klassieke rally’s. Vanaf 1998 tot en met 2009 (dus 12 jaar) heeft hij Nederlands oudste regelmatigheidsrally, de Classic SLS uitgezet. Jaarlijks rijdt Jan (met goede resultaten) nog enkele grotere rally’s zoals de Tulpenrallye, die hij 2 maal heeft gewonnen (in 2002 en 2011).
Bij een groot aantal evenementen is hij betrokken bij de organisatie.  Jan heeft voor de vermaarde Tulpenrally al diverse keren de route uitgezet!
Cars & Caviar  kende de reputatie van Jan Berkhof  al van eerdere rally's, wij zijn er dan ook op trots dat hij nu voor ons LaSfida uitgezet heeft!

Indrukwekkend en onderscheidend drukwerk.
Laat uw drukwerk eruit springen. Maak indruk door te kiezen uit een van de vele mogelijkheden die Van Marle u biedt. Van special UV effectlak, UV lak all over en Metallic FX tot lamineren (glans, mat of non scratch), dispersielak, 3D-UV-lak en prägen. En dat alles in eigen huis veel duurder? Welnee, wel veel meer onderscheidend. Als alles met zorg gekozen, gedrukt en veredeld is wilt u ook dat het met dezelfde zorg afgewerkt wordt. Daarvoor bent u bij Van Marle aan het juiste adres.

Cars & Caviar is ook gelukkig met van Marle als partner, zij staan in voor de kwaliteit van ons drukwerk!