Auto en rally fanaat vanaf het eerste uur! Even voorstellen...

john ten voorde

Twentenaar in hart en nieren, geboren te Delden. Mijn grootste hobby omvat van jongs af aan alles wat met automotorsport en snelle auto’s te maken heeft. Door mijn onderneming in kantoor- en projectinrichting heb ik een bijzondere liefde ontwikkeld voor design.
De brug van top-design meubels naar schitterend vormgegeven en bijzondere auto’s was daardoor snel gelegd!

Evenals Bert gaat mijn passie uit naar het rallyrijden én het zelf organiseren van rally’s.
Ik kan genieten van meerdaagse tourtochten door prachtige streken en unieke steden. Waarbij een leuk roadbook zorgt voor een vleugje avontuur en competitie!
Het ontmoeten van culturen en mederijders vind ik een van de leukere aspecten!

bert weghorst

Geboren-en-getogen in Borne, de parel van Twente. Zoon van een kolenhandelaar, later benzine- en oliehandelaar. Brandstof is mij met de paplepel ingegoten.
Zelf ruim 35 jaar met veel plezier gewerkt en leiding gegeven in de brandstoffenhandel en eigenaar geweest van diverse tankstations.

Niet verwonderlijk dus dat petroleum, olie, diesel en benzine nog steeds bruisende bestanddelen zijn in mijn bloed!
Vandaar ook mijn grote passie voor de auto en met name voor bijzondere auto's waarin ik graag met John deelneem aan rally’s en tourritten.
Voor de Lions Club te Borne heb ik samen met John aan de basis gestaan van de Hofstede Crull Rally. Met name voor de organisatie en rally-technische zaken!
Zoals gezegd zijn wij helemaal gek van auto’s en alles wat hier mee te maken heeft!  De afgelopen jaren zelf meegereden met een aantal autorally’s. Zowel in Nederland als elders binnen Europa.Zo zijn we besmet geraakt met het virus van deze tak van autosport! De unieke combinatie van sport, ontspanning, het ontmoeten van mederijders, mooie streken, cultuur en prachtige hotels is onze basis voor een nieuw avontuur!

De som van onze passies, 
Cars & Caviar 
Een nieuwe uitdaging
voor de verwende autoliefhebber!  

Lang brainstormen, veel ervaring opdoen bij mede rally liefbebbers, urenlange gesprekken en discussies  zijn voorafgegaan aan ons plan: zélf road-trips organiseren zoals wij denken dat zoiets georganiseerd zou moeten worden..... Cars & Caviar!

l'Avventure Monza F1

Cars & Caviar
rally's en road trips
Reserveer je startplek hier!
30 aug. t/m 04 sept 2018